Forside Køb Billet Program Galla Sponsorer Udstillere Brugergrupper PR In English
Årets open source-konference

Linuxforum 2007Hovedsponsor:
IBM


Mediepartner:
Version2


Sponsor:
Sponsor

Announce post-liste

Du kan tilmelde dig vores announce post-liste og få opdateringer, når vi er klar med konference-program, billetsalg mv.
Tilmeld dig herKontakt

Koordinationsgruppen bag Linuxforum 2007 kan kontaktes på adressen coord@linuxforum.dk.

Udstillere og sponsorer

Henvendelse vedr. udstillerstande og sponsorater bedes rettet direkte til Hanne Vilmann hos DKUUG, hsv@linuxforum.dk.

Telefonisk kontakt kan rettes til Hanne Vilmann hos DKUUG, telefon +45 7027-9989, eller +45 4087-8985

Program og talere

Henvendelse vedrørende program og talere kan ske til koordinationsgruppen: coord@linuxforum.dk.

Presse

Pressekontakt varetages af Kristian Vilmann: kvi@linuxforum.dk, Telefon: +45 2543-5270

Koordinationsgruppen

Koordinationsgruppen bag Linuxforum, i daglig tale “coord”, er et selvsupplerende team, med stærke bånd til de tre samarbejdende foreninger, BSD-DK, DKUUG og SSLUG, hvorfra de uundværlige frivillige også rekrutteres.

Hanne Vilmann Hanne Vilmann arrangerer Linuxforum for 10. gang. Ansvarsområderne er Økonomi, Udstillere, sponsorer, rejser/ophold, logistik og madmor ved coordmøder.
Hanne er til daglig sekretariatsleder i DKUUG.
Email: hsv@linuxforum.dk.Flemming Jacobsen Flemming Jacobsen har deltaget i planlægningen af Linuxforum siden 2001. Han har igen i år infrastruktur (dvs. netværk og strøm) som hovedansvarsområde. Når Flemming ikke laver Linuxforum, så er han bla. formand for BSD-DK, og involveret i driften af DKUUGs servere. Flemming har kørt FreeBSD siden 1993, og har haft root i professionelt øjemed siden 1986.
Email: fj@linuxforum.dk.Sidsel Jensen Sidsel Jensen har deltaget i planlægningen af Linuxforum siden 2002. Hun ansvarlig for programmet og for koordineringen af de mange frivillige hjælpere på konferencen. Når Sidsel ikke laver Linuxforum er hun kandidatstuderende i datalogi på DIKU. Sidsel har en grum fortid som NT administrator men valgte at gå UNIX vejen i 2001/2002, da hun blev ansat i DIKUs berygtede EDBafdeling, og har iøvrigt været formand for DKUUG og siddet i bestyrelsen i BSD-DK.
Email: purple@linuxforum.dk.
Kristian Vilmann Kristian Vilmann har lavet Linuxkonference siden 1998, og har websider, adgang og programlægning som ansvarsområder.
Kristian har kørt Linux siden 1995, siddet i bestyrelsen i SSLUG over flre omgange og arbejdet professionelt med UNIX siden 1997. Til daglig er Kristian senior konsulent hos TOPNORDIC.
Email: kvi@linuxforum.dk.Peter Toft Peter Toft laver konference for 10. gang. Han brænder for de frie og åbne programmer. Peter har tidligere været mangeårig formand for SSLUG, været næstformand i DKUUG og har skrevet en lang række bøger om Linux. I Linuxforum-regi er Peter ansvarlig for program, websider og en bunke småting.
Til dagligt er han ansat som senior specialist hos Nokia.
Email: pto@linuxforum.dk.Sidst opdateret: Tuesday, February 6, 2007

Linuxforum arrangeres i samarbejde med
BSD-DK, DKUUG og SSLUG
Problemer med sitet? Skriv til Webmasteren. Copyright © 2007 Linuxforum.
Valid XHTML | Valid CSS | Valid Links  

Linuxforum.dk kører på hardware fra HP og båndbredde sponsoreret af Niels Bohr Institutet. Navneservice leveres af GratisDNS.